Agenda

Juli & Augustus

In de schoolvakantie van 23 juli tot 3 september zijn er lessen op dinsdag en woensdag. Van 28 juli tot 13 augustus is er geen les, omdat ik dan geniet van vakantie.

September

In september start er een nieuwe cursus YogaBasics. Deze cursus is gebaseerd op het 8-voudige pad van Patanjali, en neemt je mee op een reis van 8 bijeenkomsten waarin je onderzoekt wat yoga voor jou kan betekenen. De lessen zijn een mix van theorie en oefening, waarbij je zelf ondervind wat voor jou een bijdrage kan leveren op een meer ontspannen en gelukkiger leven. Data en prijs volgt, laat alvast weten als je geïnteresseerd bent, dan reserveer ik je plekje. De eerste 3 aanmeldingen ontvangen vooraf een tarot reading.

Na de waardevolle eerste cursus komt er uiteraard een vervolg, deze cursus zal ook starten in September, geef aan waar jouw voorkeur naar uitgaat:

  • Maancirkel; iedere volle maan komen we met een groep vrouwen bij elkaar. Iedere maan heeft zijn eigen boodschap die samenhangt met de natuur. Zo kom je weer in verbinding met je eigen natuur en kun je jouw eigen unieke pad gaan bewandelen.
  • Chakracursus; wat zijn chakra’s, waar staan ze voor, hoe breng je ze in beweging, en hoe kunnen de chakra’s jou helderheid geven op jouw pad.
  • YogaBasics II; er is zoveel meer te weten over te yoga. Het is een levenswijze die je alleen kunt ontwikkelen door er steeds meer in te verdiepen. Door bij jezelf te komen en te voelen wat er gezien en gehoord mag worden.