Maartje

In 1971 werd ik geboren in het mooie Hoorn, mijn ouders noemden mij Maartje, dat was toen nogal een aparte naam. Ik groeide op in een hippie sfeer, er waren weinig grenzen, iedereen was welkom en niets was gek of raar. Daardoor kon ik mij ontwikkelen met een open blik, geïnteresseerd in mensen, nieuwsgierig en onderzoekend. Als klein meisje zat ik aan de keukentafel mee te filosoferen over de diepgaande onderwerpen van het leven. Dat vond ik toen al fantastisch.

Toen ik naar de middelbare school ging veranderde ik in een opstandige puber. Ik wilde erbij horen, mijn stem laten gelden en me vooral veilig voelen. Dat bereikte ik door mezelf en anderen te overschreeuwen. Mijn masker was een feit.

Alles veranderde toen ik op mijn dertigste voelde dat het tijd was voor een ander pad. Ik volgde mijn hart en ging de hulpverlening in. Ik ontdekte door diverse opleidingen en door mijn baan als maatschappelijk dienstverlener dat je terugkrijgt wat je geeft. Ik opende mijn hart voor het leven en durfde mij langzaam weer kwetsbaar op te stellen. Dat bleek vrij heftig, ik had mijn gevoel uitgeschakeld & plotseling kwam alles binnen. Ik kon me niet meer verschuilen achter mijn grote dikke muur van zelfbescherming. Ik kreeg een Burn Out.

Door Yoga & Meditatie heb ik mezelf hervonden, het is voor mij de meest heilzame manier van aandacht en liefde aan jezelf geven in drukke en stressvolle tijden. Het heeft me geleerd om te luisteren naar wat ik nodig heb, om stil te staan en te zijn.

Na ruim 10 jaar intensieve ontwikkeling doormiddel van opleidingen, cursussen & zelfstudie was het tijd om me naar buiten te richten. Te doen wat ik het allerliefste doe. Ik coach jou om weer de verbinding te maken met jezelf. Hierbij maak ik gebruik van alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en zelf heb ervaren. Voel je welkom en maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek of een gratis proefles yoga.

Ben je benieuwd wat ik allemaal gedaan heb? Hier een lijst met opleidingen en cursussen die mij het meest hebben geïnspireerd:

Spiritueel Begeleider bij de ASPI in Krommenie
Geweldloze Communicatie bij NCGC
Raja Yoga opleiding bij Annemiek Latour
Deugdenyoga opleiding bij Dolfijnwellness
Spirit & Soulcoaching bij Dolfijnwellness
Yin Yoga teacher training bij Stillness in Yoga
SoulVoice 2 daagse bij Marinet Koeman

 

Breng jezelf met liefde in beweging