Latifa traject

Tijdens een wandeling langs het water voel ik de inspiratie om met het Latifa gebed te gaan werken. Op dat moment heb ik me nog niet verdiept in deze eeuwenoude meditatie uit het Soefisme. Ik laat me vaak inspireren door de natuur en haar boodschappen voor mij, ik laat het Latifa gebed landen in mezelf. Pak een oude Happinez erbij, waar ik ooit eens iets gelezen heb over deze bijzondere manier van meditatie en beweging. Ik voel direct dat het me raakt, dit is mijn weg dit is mijn pad. De uitwerking van het traject vloeit moeiteloos uit mij, het traject, de werkmap & de dieper liggende intentie. Het doorgeven van het Latifagebed, in jouw eigen vorm, vanuit diepe hart verbinding met jezelf.

Als je kiest voor dit traject, zeg je misschien wel voor het eerst JA tegen jezelf. Je kiest voor 8 momenten waarop we samen komen en een helende reis gaan maken. Een reis waarin je weer mag gaan voelen dat je leeft, zelf de richting bepaald, je diepste verlangens eert en je in vertrouwen verbind met je eigen intuïtie en jouw inspiratiebronnen. Je kiest voor zelfliefde en van daaruit beweeg je, voel je en verbind je je. De reis naar je bestemming, jouw unieke gift aan deze wereld, je werkelijke zelf.

Dit traject is voor jou als vrouw als je

 • Een JA voelt voor het Latifagebed en voor jezelf
 • Een burn-out hebt gehad en een ander pad wil bewandelen
 • Zelfliefde en zelfvertrouwen wilt ontwikkelen
 • Balans wil creëren in yin & yang
 • Yogadocent of coach bent en je het Latifagebed wil doorgeven
 • een diep verlangen voelt naar verbinding

Dit unieke traject kun je als persoonlijk coachtraject volgen of met een groep vrouwen . Als persoonlijk traject is jouw investering €969,= je ontvangt hiervoor

 • Een uniek werkboek bestaande uit 39 inspirerende pagina’s
 • 8 bijeenkomsten van 3 uur, op een inspirerende plek in de natuur ( fijne binnenlocatie bij regen)
 • Een methode van zelfliefde die als rode draad kan dienen voor je leven
 • Een unieke reis die je dichter brengt bij jezelf en je bestemming en helderheid geeft in je levenspad
 • Persoonlijke & professionele begeleiding
 • Het traject is geheel gericht op jouw persoonlijke situatie, wat wil je transformeren?
 • Als je coach of yogadocent bent kun je dit traject ook weer doorgeven aan je eigen leerlingen