Coaching & Inspiratie

Coaching & Inspiratie
Coaching - Liefde in beweging

Soms loop je helemaal vast, stress, angst, burn-out, het gevoel helemaal vast te zitten, het zijn allemaal terugkerende patronen die moeilijk te doorbreken zijn. Daarnaast is het een continue strijd waar je in verwikkeld lijkt te zijn en wordt het genieten van het leven er ernstig door verstoord.

In een coaching bij mij aan de huiskamertafel of bij voorkeur wandelend in de frisse buitenlucht, kijken we samen naar het pad dat jij bewandeld. Wat wil je echt, wat houdt je tegen, waar kun je beginnen en hoe kun je daadwerkelijk een verandering tot stand brengen, voor een meer ontspannen en gelukkiger leven.

Door mijn eigen zoektocht heb ik veel cursussen en opleidingen gevolgd, deze kennis zet ik intuïtief in om jou te inspireren en te motiveren om dichter bij jezelf te komen. Andere keuzes te maken en te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Ik maak gebruik van mindfulness, ademcoaching, geweldloze communicatie, soulvoice, deugdentaal, focussen, kinesologie, chakra balancing, inner child, zielencode, E.E., geleide meditatie, visualisatie, affirmaties & inzichtkaarten.

Heb je vragen of wil je meer informatie vul dan het contactformulier in of bel 0654954009.

20141016_132431