Coaching

Een coaching gesprek of traject kan fijn zijn als je verandering wil in een situatie, patroon, denkwijze of leefwijze. Je bent bereid om hierin jouw verantwoordelijkheid te erkennen en te nemen, zo transformeer jij je eigen situatie en dat geeft een enorme kracht. Ik kan het weten, jarenlang kampte ik met angsten, een negatief zelfbeeld & zorgde ik beter voor mijn werkgever dan voor mezelf. Doormiddel van coaching, cursussen en opleidingen heb ik mezelf getransformeerd. Waar de dokter na het tweede gesprek aangaf dat ik aan de antidepressiva moest koos ik voor een andere weg. Ik nam verantwoordelijkheid voor mezelf, deed zelfonderzoek, heelde mijn pijnstukken en ging staan voor mezelf.

Nu zeg ik regelmatig Nee, zorg ik goed voor mezelf. Doordat ik me bewust ben van patronen, emoties en gedachten kan ik nu met compassie en aandacht onderzoeken wat er nodig is. Het gaat erom om steeds weer te verbinden met jezelf, tijd te nemen, stilte te vinden. Het is niet altijd eenvoudig als je kiest voor de weg van bewustwording, heling en eigen verantwoordelijkheid. Maar voor mij is het inmiddels de enige weg. Ik begeleid je met liefde en compassie naar je eigen hart. Ik stimuleer en motiveer je in het volgen van je eigen, unieke pad. Dat voor jou klaar ligt om bewandeld te worden.

Lieve vrouw, velen zijn je voorgegaan, allemaal getransformeerd op hun eigen manier. Ik doe het niet voor je, jij doet het zelf en je kan het daar ben ik van overtuigd.

Kies voor de coaching of het traject dat bij jou past

Mindfulness Coaching

Wandel Coaching

Latifa traject