Retraites

Yoga zomer zeilvakantie op het Wad Maandag 5 juli t/m vrijdag 9 juli 2021

Zeilen en yoga de perfecte combinatie om helemaal in het moment te komen en te genieten van de natuur, beweging, de stilte en de gezelligheid met elkaar. Zoals altijd bied ik yogalessen aan die geschikt zijn voor iedereen. Het doel is niet de yogahouding zelf maar veel meer de reis naar binnen, even tijd voor jezelf, doen waar je blij van wordt en vooral ontspannen. De onrust in de buitenwereld loslaten en bezig zijn met dat wat echt belangrijk is, leven, genieten & verbinden. 


Een idee van wat we allemaal gaan doen

 

Dag 1: Harlingen- Zandbank

Koffie, thee & lekkers staan bij aankomst op jullie te wachten voor een warm welkom. Jullie kunnen op je gemak een hut uitzoeken en het schip onderzoeken waar jullie tijdens de reis verblijven.

Na het welkomstwoord van jullie gastvrouw en schipper wordt het spannend en volgt boven aan dek de uitleg over het zeilen en de dek-indeling. De trossen gaan los, samen hijsen we de zeilen en genieten we van het begin van deze avontuurlijke zeilreis op de Waddenzee. Dag thuis, dag vasteland!

Samen trekken we het Wad op. Na een goede dag zeilen varen we heel rustig het schip vast op een zandplaat en als het laagwater is, genieten we van het prachtige Wad en lopen op de bodem van de zee …Dit is pas rust! We zijn droogvallen en er zal midden op de zandbank een yogales verzorgd worden. Voel de warmte op je huid, de wind door je haren, je blote voeten in het zand en de adem van de zee…

’s Nachts ankeren we onder een prachtige sterrenhemel op het betoverende Wad.

Dag 2: Zandbank- Schiermonnikoog
De volgende dag worden jullie gewekt door kabbelende golfjes tegen het schip. Na het ontbijt en de ochtend yoga-les zetten we de zeilen en varen we een prachtige tocht met als einddoel het Waddeneiland Schiermonnikoog.

Tegen de avond trekken we de duinen in om hier onze yogales te doen. In totale rust, met slechts geluid van de zee en ruizen van het duingras om ons heen. Je komt thuis bij jezelf, hervindt je rust en ontspanning, gedragen door de elementen van de aarde.

Dag 3: Schier-Terschelling
Na de ochtendles middenin de natuur van Schier en het uitgebreide ontbijt gooien we de trossen los om ons verder mee te laten voeren op onze reis.

Vandaag is ons einddoel het gezellige Terschelling. Terwijl de zon in zee zakt wordt op de hoge kijkduin de dag afgesloten met een mooie yogales.

Dag 4: Terschelling – Zandbank of Vlieland

Deze ochtend trekken we het bos in voor een ‘bos’ yogales. Daarna beslissen we of we nogmaals willen droogvallen of dat we het schattige waddeneiland Vlieland aandoen.

Dag 5:

Na jullie heerlijke ochtend yogasessie varen we als  ‘ervaren’ zeilers en totaal ontspannen de haven uit en zetten we koers richting Harlingen.

Na een prachtige leerzame dag leggen we rond 14 uur weer in Harlingen aan waar de tijd voor afscheid helaas aanbreekt. Wat hebben we veel meegemaakt en veel geleerd…Na een geweldige week zeilen, lekker eten en veel gezelligheid gaat iedereen weer terug naar huis met een heleboel nieuwe herinneringen er bij!

De route is afhankelijk van weer en getij. De begin-en eindhaven staan vast.

De prijs van deze 5 daagse yogareis bevat bemanning, gezonde catering, verzorging en btw. En tenminste twee yogasessies per dag van een professioneel yogalerares.
Exclusief drankjes en is geldig tot en met 31 december 2021.

We zijn, waarschijnlijk net als jij, voucher-moe. Daarom hebben we besloten pas een betaalverzoek te versturen zodra wij er zeker van zijn dat de reis volgens de RIVM richtlijnen door kan gaan. Deze ontvang je dus niet direct bij de boeking.

Prijs per persoon Basis * Linnen ** Watten ***
Reissom € 560,- € 560,- € 560,-
Services € 278,- € 293,- € 298,-
Totaal € 838,- € 853,- € 858,-

*     Basis-service: Culinair genieten op basis van volpension, professionele zeilkleding, onderlaken & kussen met sloop, servicekosten en eindschoonmaak.
**   Linnen-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken en washandjes.
*** Watten-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken, washandjes, verzorgingsproducten en de enige echte Gouden Vloot badjas.

Liever een privé-hut? Dan betaalt je een meerprijs van € 500,-

Tijdens de rondreis hanteren wij de volgende vriendelijke consumptieprijzen:  € 1,50 voor frisdrank, € 2,00 voor tapbier & Beerenburg, € 2,40 voor rode of witte wijn. Water, koffie & thee zijn gratis.

NB: Tijdens deze zeilreis is het maximaal aantal opvarenden 15. Zo heeft iedereen heerlijk de ruimte.

Ga je mee, boek je reis via de link van de Gouden Vloot.

Breng jezelf met liefde in beweging