Retraites

Yoga mini vakantie 2 tot 6 november 2020 💜

In november als de corona crisis hopelijk helemaal achter ons ligt geven we  een retraite op een sprookjesachtige locatie in Nederland. Wij Maartje, Barbara &Mitch nemen jou mee op reis naar binnen. Met Yoga, muziek, stilte, natuur, geleide meditaties & 3 héérlijke maaltijden per dag word je even in de watten gelegd. Rust en ruimte voor jezelf,  om op te laden, te voelen wat je nodig hebt & nieuwe inzichten mee te nemen naar huis.

Er is plek voor 9 personen,  wil jij zeker zijn van jouw plekje, reserveer dan alvast. Een kleine groep zodat we nog steeds alle afstand kunnen bewaren, indien nodig op dat moment. We zullen alle richtlijnen die er in november gelden t.a.v. het coronavirus in acht nemen. 

Maandag 2 november welkom vanaf 15.00 tot vrijdag  6 november vertrek om 09.30u. Inclusief 4 overnachtingen,  alle maaltijden, yogalessen onder professionele begeleiding van gediplomeerde yogadocentes, workshops, koffie, thee, sap & snacks. Prijs €450,=

We bieden een compleet programma aan, om ervoor te zorgen dat jij weer helemaal ontspannen, geïnspireerd & opgeladen wordt. Zelf bepaal je waar je aan mee doet, niets moet alles mag! Ga jij liever een boek lezen, een fietstocht maken of wandelen in de natuur dan ben je daar helemaal vrij in. 

Het dagprogramma ziet er ongeveer zo uit
07.00u Ochtendwandeling (afhankelijk van het weer)
07.45u Smoothie
08.00u Yoga
09.30u Ontbijt
10.30u Tijd voor jezelf (douchen, wandelen, lezen, relaxen)
12.00u Workshop
13.30u Lunch
14.15u Tijd voor jezelf (lezen, schrijven, wandelen, er is ook een mogelijkheid om een massage te of een tarotlegging te boeken deze zijn niet in de prijs inbegrepen)
17.30u Avondeten
19.00u Yoga/Meditatie

Twijfel je om wat voor reden dan ook om mee te gaan, neem even contact op zodat we samen kunnen kijken naar een eventuele oplossing.

Breng jezelf met liefde in beweging