Trainingen

Boost & Balance

6 inspirerende bijeenkomsten over voeding, beweging & ontspanning, speciaal voor vrouwen
.

We weten het allemaal, voeding, beweging & ontspanning brengen balans in je leven. Om dit in de praktijk te brengen is een ander verhaal. We herhalen onbewust patronen, eten vaak te veel of zelfs ongezond en Netflixen op de bank is het nieuwe ontspannen. Verandering van leefstijl vergt doorzettingsvermogen, bewustwording en zelfliefde. Het helpt ook ontzettend om niet in je eentje te struggelen, maar om samen aan de slag te gaan. Ze zeggen niet voor niets gedeelde smart is halve smart.

Maartje en Marije hebben hun kennis en ervaring gebundeld in deze unieke training van 6 bijeenkomsten. We laten je ervaren dat je door middel van jouw leefstijl (voeding, beweging en ontspanning) veel invloed hebt op je eigen gezondheid. Je krijgt waardevolle kennis en praktische oefeningen waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Op basis van een persoonlijke vitaliteitscheck krijg je inzicht in jouw gezondheid en de gebieden die in jouw lichaam extra aandacht nodig hebben om je energiek en in balans te voelen. Zo wordt de training heel persoonlijk en haal je de dingen eruit die voor jou belangrijk zijn.

De training bestaat uit:

 • Kennis over de werking van jouw lichaam en wat het nodig heeft voor een optimale gezondheid en vitaliteit
 • Workshops en praktische oefeningen
 • Persoonlijke huiswerkopdrachten om tips in de praktijk te ervaren
 • Ervaringen uitwisselen met andere vrouwen
 • Veel persoonlijke aandacht door een kleine groep
 • Een mooie Boost & Balance map die zich gedurende de training vult tot jouw persoonlijke leefstijlplan

Wist je dat…

Wist je dat zo’n 17% van de vrouwen van rond de 40 jaar last heeft van chronische vermoeidheid? We denken vaak dat dat erbij hoort in ons moderne, drukke leven. Maar niets in minder waar! Door middel van een gezonde leefstijl voel jij je weer lekker in je vel, ervaar je balans  en bruis je van energie!

Zo’n 80% van de welvaartziekten wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl. Dat is ‘goed nieuws’, want dat betekent dat je zelf veel invloed hebt op je gezondheid!

Je door een verkeerde ademhaling allerlei vage klachten kan krijgen zoals bijvoorbeeld, duizeligheid, angsten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en tintelingen. Door een gezonde ontspannen adem creëer je meer energie en ontspanning.

Wat haal je uit de training?

 • Inzicht in je eigen gezondheid en leefstijl door middel van een vitaliteitschecklist.
 • Bewustzijn over de invloed van voeding, beweging en ontspanning op jouw gezondheid.
 • Geen quick-fix maar tips en ervaringen voor duurzaam meer energie en balans
 • Waardevolle kennis zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken voor jouw lichaam
 • Het belang van een ontspannen ademhaling
 • De positieve effecten van vertragen, bewust leven
 • Je creëert balans op lichamelijk, emotioneel & mentaal vlak
 • Een overzichtelijke map met persoonlijke informatie over jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

Ik meld me aan voor de training

Hoe energiek en gezond jij je voelt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door 6 lichaamssystemen. Deze systemen kun je positief (en negatief) beïnvloeden met jouw leefstijl: voeding, beweging en ontspanning. Tijdens de training gaan we dieper in op alle systemen, kijken we wat jouw lichaam nodig heeft. Je krijgt praktische tips en adviezen op de 3 leefstijlpijlers die passen bij jou. Je werkt zo gedurende de training aan je eigen leefstijlplan.

Je ontdekt de positieve effecten van yoga, speciaal gericht op de meridianen, de energiekanalen transporteren naar je organen. Je vind balans door beweging en ontspanning op jouw eigen manier te combineren en je wordt bewust van wat er voor jou werkt. Samen met een enthousiaste groep vrouwen werk je met plezier en enthousiasme aan de vormgeving van jouw nieuwe leefstijl.

Aanmelding en info

Zondagmiddag  van 13:00 tot 16:00 uur
Start op 19 september 2021 vervolgdata 3 & 10 oktober 7 & 14 november 12 december
8 vrouwen per groep
Yogastudio Sacha Gravenstraat 30 Hoorn
€450,=,  het is mogelijk om dit bedrag in 3 termijnen van €150,= te betalen.
Inclusief, koffie, thee, lekkers & uitgebreide informatie/werkmap

Over Maartje en Marije

Maartje en Marije hebben elkaar gevonden in hun passie voor een gezonde leefstijl. Marije is als OERsterk leefstijlcoach gespecialiseerd in hoe jouw lichaam werkt en de invloed van voeding, beweging en ontspanning op jouw gezondheid. Maartje richt zich als yogadocente en mindfulnesscoach op de balans tussen lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn. Met behulp van eenvoudig toepasbare oefeningen op basis van yoga, ademoefeningen en mindfulness.

Leuk, ik meld me aan!