Vrouwenwerk

Unieke 7-weekse verdieping in jezelf voor vrouwen op basis van het Latifa gebed een eeuwenoude meditatie

Een unieke manier om inspiratie op te doen, zelfcompassie te vergroten en te reizen naar je diepste verlangens.

Het Latifa gebed is een meditatie die je brengt naar zelfliefde en vrede. Door een combinatie van ademhaling en bewustwording van zeven plekken op je lichaam komt een bewustzijnsproces op gang, waardoor de verbinding met jezelf groeit en al dat wat er in je leeft. Het gebed is een reis naar binnen, naar het licht en het donker in jou. Door bewust te voelen, te erkennen en los te laten bevrijd je jezelf van vastzittende patronen.

Met het Latifa gebed nodig ik je uit om in zeven waardevolle stappen jezelf te onderzoeken. In iedere bijeenkomst zullen we een van de stappen uitwerken, we beoefenen de meditatie en delen onze ervaringen. Wie ben je, waar verlang je naar, waar hoop je op, wat leeft er in jou? Door de oefeningen in de cursus, de herhaling van het gebed & de support kom je tot een dieper inzicht in jouw persoonlijke situatie. Vanuit dit nieuwe perspectief, kun je gaan voelen wat je werkelijk zou willen. Stap je uit de patronen, beperkingen en gewoontes en sla je een nieuwe weg in, de weg die al die tijd al op je lag te wachten. Jouw eigen wonderlijke en unieke pad.

7 bijeenkomsten van 2 uur die zullen voelen als een mini-retreat voor jezelf.  

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor:

 • yogadocenten en coaches die zelf ook de Latifa Meditatie willen inzetten als tool voor zelfstudie of deze juist willen gebruiken in hun eigen lessen.
 • yogi’s die hun practice willen verdiepen doormiddel van zelfonderzoek, asana’s & meditatie
 • als je het verlangen voelt om te groeien, te helen, te verbinden en te delen
 • als je een burn-out ervaart of voelt dat je vastzit

Inclusief

 • 7 bijeenkomsten
 • 7 lessen met yoga, dans, creatieve vormgeving, schrijfopdrachten & veel meer speciaal afgestemd op de thema’s van de Latifa Meditatie
 • Thuis opdrachten, om het transformatieproces te stimuleren.
 • Sharings, door je processen te delen en door je te laten horen en zien groeit je zelfvertrouwen en kun je je eigen ruimte innemen
 • Thee & Snacks
 • Een uniek handgemaakt werkboek, dat je inzicht geeft en inspireert
 • Professionele en liefdevolle begeleiding

Exclusief

Je eigen yogamatje

Extra werkboeken voor gebruik binnen jouw eigen studio/yogalessen

Individuele coaching-sessies, ten behoeve van je ontwikkeltraject

Op 19 september 2021 start er een nieuwe groep, er is plek voor maximaal 7 vrpuwen.. Jouw bijdrage is €250,=, dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Het is ook mogelijk om deze reis als privétraject te boeken, neem voor meer informatie contact met mij op.

Start maandag 13 september 2021 vervolgdata 27/9 11/10 25/10 8/11 22/11 6/12, boek je dit inspiratietraject voor 1 augustus 2021, dan ontvang je gratis een tarotlegging.

Jaarprogramma voor vrouwen start januari 2022

Volg je eigen pad je eigen hart

In twaalf bijeenkomsten gaan we met een prachtige groep vrouwen op reis. Niet naar een ver exotisch land, maar naar je diepste zielenroerselen. Een jaar waarin je op  zoek gaat naar je diepste verlangens, je grootste obstakels, je pijnen en patronen & je mooiste dromen. Om zo te helen en de mooiste versie van jezelf te worden.

Met behulp van de seizoenen, de maan en het ritme van de natuur ga je op zoek naar je eigen ritme. Je onderzoekt waar je diep van binnen naar verlangt. Met lichamelijke expressie, dans, yoga en het delen van wat er in je leeft ontstaat er een helder beeld. Wat wil je loslaten, wat laat je groeien. De verbindende kracht van vrouwen is door de competitieve maatschappij en de verschuiving in wat belangrijk is (geld,macht) in disbalans geraakt. In deze tijd is het belangrijk om weer samen te komen, om kwetsbaarheid en kracht te verenigen in jezelf. Je te openen zodat je de ongeziene stukken van jezelf kunt laten zien. Zo kun je oude patronen en diepe pijnen loslaten en tegelijkertijd je eigen kracht en kwaliteiten gaan voelen en inzetten, om de wereld een stukje mooier te maken.
In deze reis van 12 maanden leren we om de beweging, de flow van het leven te  volgen en zo zal de cursus ook steeds in de vorm vloeien van wat er nodig is in de groep.
Dit jaar is een cadeau aan jezelf om ruimte te maken voor wat echt belangrijk is in je leven.

Deze training is speciaal voor vrouwen die

 • willen starten/ of net gestart zijn met een eigen bedrijf of als ZZP’er die nog niet helemaal weten wat de vorm is waar je mee wil gaan werken
 • een burn- out hebben gehad en een nieuwe weg willen inslaan in het leven
 • hoog-gevoelig zijn en hun eigen pad willen gaan bewandelen
 • het verlangen hebben tot zelfontwikkeling en bewustwording

12 zondagmiddagen van 13:00u – 17:00u, iedere tweede zondag van de maand, we starten op
Prijs €920,= of vier termijnen van €230,= Boek je dit unieke programma voor 1 november 2021 dan ontvang je korting en betaal je €870,=.

Wil jij meedoen aan dit unieke jaartraject? Maak dan een afspraak met mij, we kijken in een gesprek of we een klik hebben en wat jij heel graag uit deze bijzondere bijeenkomsten zou willen halen.

Breng jezelf met liefde in beweging