Yoga

Ontspanningsyoga

Met mijn yogalessen neem ik je mee op een reis naar binnen, wat mag er gezien, gehoord en gevoeld worden. Vanuit hier kom je in beweging, voel je wat je nodig hebt en gebruik je de les om dichter bij jezelf te komen en jezelf te helen. Je ontspant je, helemaal in het moment, thuis bij jezelf. De lessen bestaan uit verschillende yoga stijlen, hatha, yin, deugdenyoga & slow flow. Daarnaast staan de adem en mindfulness centraal. Je wordt steeds uitgenodigd om bij jezelf te blijven, te voelen wat er voor jou goed voelt.

Yin Yoga

In Yin Yoga blijf je langer in een diepe stretch, je ontspant je spieren en met je adem en je aandacht laat je bewust spanning los. Je blijft een aantal minuten in de houding om jezelf en je lichaam de tijd te geven om ruimte te maken. De lessen variëren in thema, soms gebruik ik de vijf elementen leer en gaan we dieper in op de meridianen en de daarbij behorende organen en kwaliteiten. Een les kan gericht zijn op het maken van ruimte in een bepaald gebied, heupen, onderrug of schouders en nek. Mindfulness en adem zijn belangrijke altijd aanwezige elementen.

Yoga & Joggen

Heerlijk in de frisse buitenlucht ga je joggen in je eigen tempo, door het Julianapark in Hoorn. We rennen steeds een kilometer en dan stoppen we voor de yogahoudingen. Op een speelse manier werk je aan je conditie, flexibiliteit en ontspanning. We sluiten af met een heerlijke eindontspanning en een kopje kruidenthee.

Wandelyoga

Wandelen heeft een heilzaam effect op lichaam en geest, evenals yoga. In deze bijzondere combinatie neem ik je mee op een wandeling langs het Hoornse IJsselmeer. Je blijft met je aandacht in het moment door je zintuigen te openen. De drukke geest kalmeert langzaam en met yoga voel je wat er nodig is in je lichaam. In deze heilzame les kom je helemaal bij jezelf en ga je de rest van de dag weer vol energie en ruimte beleven.

Yoga op maat

Wil jij privé yoga, yoga op je werk of als verbindend groepsuitje neem dan contact met mij op.

Like mijn facebookpagina voor nieuws en inspiratie

keurmerk deugdenyoga

 

 

Breng jezelf met liefde in beweging